Jouluradiosta kuuntelen joululauluja netin kautta. Se jotenkin rauhoittaa mieltä. Jouluradiossa on myös valinnanvaraa: tavallinen Jouluradio, Rakkaimmat joululaulut ja Pikku jouluradio. Eniten olen kuunnellut rakkaimpia joululauluja.  Tuota jouluradiota voi kuunnella missä päin maailmaa tahansa. Mies on sitä mieltä, että ei tähän aikaan saa vielä joululauluja kuunnella, eihän vielä ole joulu. Jouluna vasta niitä kuunnellaan!

  
Olen lukenut Eero Junkkaalan kirjan Mies tässä iässä. Kirja kertoo kuusikymppisestä ja hänen tekemisistään ja olemisestaan ja myös miehestä Raamatun lehdillä. Eero Junkkaala pohtii, miten kramppia ja kremppaa voi olla terveessä, sisäisesti nuoressa miehessä. Mies parhaassa isässä! Vaikka kirja puhuu miehistä, niin se sopii meille naisille yhtä hyvin.
Terveyskeskuksessa olen käynyt tällä viikolla. Tänäänkin kävin siellä pitämässä hartaushetken. Otin kotoa mukaan adventtikynttelikön ja mm. kerroin kynttilöistä joulun odottamisen kalenterina.
Nyt sytytämme kynttilän,
se liekkiin leimahtaa.
Me odotamme Jeesusta,
seimessä nukkuvaa.

Nyt syttyy toinen kynttilä
ja valo laajenee.
Suo Isä tänne Jeesuksen,
se hetki lähenee.
Nyt loistaa kolmas kynttilä,
niin kirkas, kutsuva.
Oi, kohta meille kuningas
jo syntyy tallissa.

Nyt syttyy neljäs kynttilä,
jo joulu sarastaa.
Me odotamme Jeesusta,
hän kaikki pelastaa.
(Virsi 13)
Kotimatkalla terveyskeskuksesta käväisin teellä pienen hienon miehen perheessä. Olen kotosalla myös valmistellut viikonlopun töitä ja lökötellyt muuten vain. Mies lämmitti saunan ja niin saamme nauttia saunomisesta tällaisena leutona pakkaspäivänäkin, jolloin flunssaisten tulee pysytellä muuten sisällä.