Mökillä oli perjantaina kaatunut yksi kuusi konkeloon, mutta tänään mökille mennessä huomasimme kahden kuusen kaatuneen maahan ja yhden jääneen jumiin toisten puiden lomaan. Eilen oli tuullut puuskittain todella lujaa... Mies sitten karsi kuuset ja sahasi ne pölleiksi.

Perjantaina tässäkin oli vielä lunta. Lunta ei ollut nyt enää juuri yhtään tontilla - hieman vain siinä, missä katolta oli pudotettu talvella. Haravoin pihaa ja putsasin kukkapenkit. Löysin viimekesäiisä persiljan taimia ja samoin korianterikin oli säilynyt lumen alla. Ruohosipuli, pillisipuli, mäkimeirami, sitruunamelissa ja piparjuuri olivat jo näyttämässä alkujaan monien kukkapenkin vihreiden alkujen kera.

Katiskakin pääsi uimaan. Rannan tienoilla oli jo sulaa sen verran, että katiska mahtui veteen. Vesi oli korkealla, korkeammalla kuin muistan koskaan tähän aikaan olleen.

Muurahaiset ahkeroivat auringossa.

Pihlaja-angervokin oli alkanut näyttää lehtiään. Se kasvaa hyvin auringossa ja varjossa.

Illalla olimme seurakuntamme kirkossa tiistain ahtia kuuntelemassa, jossa aiheena on  Jeesuksen tutkiminen neuvoston, Pilatuksen ja Herodeksen edessä.

Raamatun sana tänään:"Jeesus sanoo: "Sitä varten minä olen syntynyt ja sitä varten tullut tähän maailmaan, että todistaisin totuuden puolesta. Jokainen, joka on totuudesta, kuulee minua." (Johannes 18:37)