Teimme keittoa, jossa oli pussi unkarilaista gulassimaustetta, 2,5 - 3 litraa vettä, puolitoista litraa perunapaloja, yksi 300 gramman paprikasalamimakkara, unkarilaista paprikajauheseosta ja unkarilaista vahvaa paprikaa ja 2 dl kermaa ja noin 4 kukkuraista ruokalusikallista vehnäjauhoja. Keitin mausteita litrassa vettä, lisäsin kiehuvaa vettä ja perunakuutiot, kohta makkarapalat, keitin perunat kypsiksi, lisäsin paprikajauheseosta ja paprikajauhetta ja vehnäjauhot sekoitettuna veteen ja lopuksi kerman (koska ei ollut laktoositonta smetanaa kaupassa, kun ostin makkaran eilen). Mausteseoksessa oli suolaa ehkä liian paljon tuohon vesimäärään, koska käytämme aika vähäsuolaista ruokaa normaalisti.
 
Valmista ruokaa tuli noin viisi litraa. Tällaisena pakkaspäivänä tulinen keitto sopii hyvin ruoaksi. Ja huomiseksikin on jo ateria valmiina.
Päivä alkoi jumalanpalveluksella ja illalla on vielä tiedossa taas sunnuntai-illan parituntinen lentopalloa.
Tie Kristus on ja elämä
kaikille etsiville.
Hän päästää heidät synnistä,
vääryydestä,
tuo lohdun murheisille.

Hän kutsuu luokseen jokaisen,
ken vaivain taakkaa kantaa.
Hän väsynyttä virvoittaa,
hän armahtaa
ja meille rauhan antaa. (Virsi 184:3,4)