Jo kolmatta päivää 2G-matkapuhelinverkon kuuluvuus heikentynyt osalle käyttäjistä häiriön vaikutusalueella eli meillä. Niinpä kännykällä ei ole päässyt meiltä mihinkään eikä se ole meillä soinut yli kahteen päivään. Jos on pitänyt jotain asioita hoitaa puhelimella, on täytynyt lähteä muualle - hullua. Onneksi netti on sentään toiminut. (Ja myös kännykin jo paremmin...)

Aamupäivällä kävin pitkästä aikaa hiihtämässä vitosen lenkin ja kai toisen mokoman sitten jäällä.
Aurinko paistoi aluksi ja oli takatuuli, joten mikäs siinä oli sivakoidessa, vaan paluu sitten aavalla selällä vastatuulessa… Olipa joku pilkillä ja hiihtäjiä oli aika monta liikkeellä. Harvemmin huhtikuussa enää näillä leveysasteilla on hyvä hiihtokeli!
Ja lunta riittää... penkitkin ladun vierillä vielä lumen alla.
Iltapäivällä aterian jälkeen lähdin taas humputtelemaan: etsin taas verhoja ja verhokankaita, mitkä voisivat ehkä sopia meidän ikkunaamme. Samalla matkalla kävin myös kirjastossa lainaamassa mm. verhokirjoja.
Kirjasto lainaa myös liikuntavälineitä kuten askelmittaria, vatsapyörää, kävelysauvoja sekä monenlaisia pelivälineitä kuten krokettia ja mölkkyä.
Kotona sitten katselimme verhoja ja sovittelimme niitä. Viikonloppuna sitten on katsastajia enemmänkin paikalla – maanantaina pitää palauttaa lainat.