Vein autoni uudelleen korjaamolle. Sain siksi aikaa toisen Polon ja lupauksen myös auton käyttämisestä katsastuksessa uudelleen, kun se on korjattu. Tosin korjaus kestänee pari vuorokautta, kun kuulemma osia ei olekaan Suomessa. Joten nyt ajelen vaihteeksi valkealla autolla pari päivää. Pari vuotta aikaisemmin kävi samalla korjaamolla sama temppu: tarkastettiin ja hyväksi havaittiin, mutta vain rasteina ruutuun eikä tehtykään, mitä piti korjata! Silloinkin sain sijaisauton käyttööni talon laskuun. Harmittaa tuollaiset merkkikorjaamon huitaisut.
Toinen hidas juttu on, kun yrittelin saada pikahommana käyntikorttia. Ei onnistunut meilläpäin, vaan vasta parin päivän toimitusajalla nyt saan ne – tosin ne on luvattu jopa tuoda kotiin asti.
Kuivuri kuivasi nyt vaihteeksi mäkimeiramia! Monen monta pientä purkillista kuivia mausteyrttejä alkaa ollakin talvea varten koossa.
 
Pihalla kukkii monenlaista kukkijaa. Kurjenkellotkin ovat kohottaneet päänsä, kun jo aikaisemmin siellä täällä on ollut harakankelloja, kissankelloja ja peurankelloja.
 
Nämä keltaiset suikeroalpit suikertelevat pihanurmikolle. Ne ovat keltaisia maanpeittäjiä. Kukat aukeavat kuin kellot. Suikeroalpi kukkii kesäkuun lopulta elokuun lopulle. kasvi leviää itsekseen rönsyillä hyvin nopeasti eikä tarvitse paljon hoitoa, ehkä syyslannoitetta hieman ja pikkaisen multaa.