Aamulla sateli taas, joten emme kävelleetkään, vaan hain jälleen pienet autolla. Tulimme suoraan kotiin ja isoveli oli papan kanssa pihalla touhuamassa ja kuravaatteista huolimatta aikalailla taisi kastua ja kurastua.

Kirjaimet kiinnostavat pikkusiskoakin.

Lukemista tänään on ollut vähän väliä.

Isonveljen kanssa leivoimme tänään pari mustikkapiirakkakin pikkusiskon päiväunien aikana. Tänään pienet olivat tällä erää viimeisen päivän hoidossa: äiti sai kipsin pois jalastaan. Meilläkin siis alkoi joululoma, vaikka yleensä eläkeläisillä ei enää lomia ole.

Vihreää löytyy puutarhasta monella paikalla: Vesiheinässäkin nuppuja! Mintut, mäkimeiramit, pillisipulin varret ym. vielä vihreinä...

Lunta vielä hieman näkyy pihalla.

Sana tälle päivälle: "Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin: "Sinä, Herra, olet linnani ja
turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan." Herra pelastaa sinut linnustajan ansasta ja pahan sanan vallasta. Hän levittää siipensä yllesi, ja sinä olet turvassa niiden alla. Hänen uskollisuutensa on sinulle muuri ja kilpi. Et pelkää yön kauhuja etkä päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka liikkuu pimeässä, et tautia, joka riehuu keskellä päivää. Vaikka viereltäsi kaatuisi tuhat miestä ja ympäriltäsi kymmenentuhatta, sinä säästyt." (Psalmi 91:1-7)