Sunnuntaina, siis eilen oli Lasse Heikkilän Suomalainen messu musiikkiviikkomme päätösmessuna. Kirkossa oli paljon väkeä ja musiikki ja laulut ja virret kaikuivat mukaansatempaavasti. Kirkossa oli myös rukousalttareita:

Yhdellä alttarilla oli koivikko, jossa oli viljaa ja omenapuun oksista tehtyjä renkaita myös mukaanotettaviksi ja teksti rukouksena: Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.

Toinen alttari kertoi seurakuntamme lähetystyöstä.

Kolmas kertoi, että Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Näillä rukousalttareilla sai kirjoittaa rukouksiaan ja kiitoksiaan ja ne vietiin yhdessä rukoiltaviksi. Päätöslaulun viimeinen säkeistö kertoi:

Nouse salkoon, lippu valkoinen! Piirrä pilviin risti sininen! Se on kallein aarre isänmaamme, merkki Kuninkaamme, liitto ikuinen. Nouse salkoon, toivo sydänten! Nouse salkoon risti Jeesuksen! La-la-lai-lai-la-la-laa...

Sunnuntai oli kaikenkaikkiaan vauhdikas päivä. Kerkisin kuljetella sieniä sukulaisille ja ystäville ja kävin mummoni ja muiden lähisukulaisten haudoille viemässä kynttilöitä. Kynttilöitä oli joukoittain myös muualle haudattujen muistopaikalla.

Olimme myös pienen hienon miehen syntymäpäivillä. Siellä oli mukava tavata tuttua syntymäpäiväjoukkoa ja sukulaisia ja nauttia hyviä pöydän antimia.

Ja illalla olimme vielä pelaamassa lentopalloa pari tuntia. Oli siis päivässä monenlaista touhua.