Oli jälleen työpäivä ja hautaan siunaaminen. Iäkäs vainaja oli ollut ahkera hakkaamaan halkoja viime aikoihin asti. Niinpä omaiset olivat tuoneet muistotilaisuuspaikan sisäänkäynnin viereen hänen moottorisahansa, kirveensä, halkoja, hakkuutukin ja rukkaset. Vainajasta oli monia valokuvia ja muistona jopa kahvikuppi, sokeria ja sokerisakset. Muistotilaisuudessa suku ja naapurit ja ystävät muistelivat monenlaisia sattumuksia, mitä oli tapahtunut vuosien mittaan.

Paluumatkalla piipahdin tervehtimään pientä hienoa miestä. Sainpa lukea hänen kanssaan herra Hakkaraisen yöllisiä seikkailujakin. Sain lapsen äidiltä monen monta neulelehteä - taas uusia sukkamallejakin;)

Mies oli innostunut tänään uusimaan kaakeleiden saumojen väritystä. Eilen löysimme Raksa-messuilta kaakelisaumojen uudistajaa. Niinpä sitä heti kokeiltiin.

Raamatun sana tänään: "Jos kuitenkin joltakulta teistä puuttuu viisautta, pyytäköön sitä Jumalalta. Hän on saava pyytämänsä, sillä Jumala antaa auliisti kaikille, ketään soimaamatta." (Jaakobin kirje 1:5)