Mies hiihti vielä tänään. Oli ihan hyvä keli paitsi tuuli aika lailla, joten järvelle ei kannattanut lähteä.  Parin sadan metrin päässä kulkee valaistu kuntolatu, jonne on helppo poiketa.

Meidän seudun Suomen Lähetysseuran entiset työntekijät kokoontuivat tapaamaan toisiaan. Tämä joukko on monin eri kokoonpanoin kokoontunut yli 20 vuotta. Elämä kuljettaa meitä monin tavoin. Joku kuolee, joku sairastuu, joku palaa työalueelle, joku muuttaa muualle. Juttelimme tällä kertaa mm. kesän senioritapaamisesta Päiväkummussa ja seniorisivuista netissä sekä kesäkuun alussa olevista vuosijuhlista Tampereella.  

Valot sammuvat tunniksi ympäri maailmaa tänään lauantai-iltana kaikkialla puoli yhdeksältä illalla paikallista aikaa. Valot sammuvat lauantaina ilmastonmuutosta vastaan. Maailman luonnonsäätiön WWF:n organisoima Earth Hour on kasvamassa maailman suurimmaksi ilmastotapahtumaksi.  Symbolisella teolla halutaan muistuttaa, että ympäristö kokee kovia ihmisen toimenpiteiden vuoksi. Päästöt eivät tunne valtioiden välisiä rajoja, ja niin ilmastonmuutos koskettaa kaikkia. Valojen sammuttaminen tunniksi ei vielä kovin paljon energiaa säästä tai päästöjä vähennä. Se on kuitenkin selkeä viesti kaikille maailman päättäjille siitä, että ongelma otetaan jo todella vakavasti. Myös seurakunnat ovat mukana tässä maailmanlaajuisessa tapahtumassa ja myös meidän perhe.