Aurinko on tänään paistanut ja ötökätkin ovat päässeet hyvin lentelemään, kun sateen jälkeen on tullut kuivaa. Käytiin aamupäivällä miehen kanssa nimipäivillä. Pieni hieno mies touhusi siellä kaikenlaista koneiden parissa. T-kirjaimia syntyi palikoista ja monta muuta kirjainyhdistelmääkin.

Ostin eilen kaupunkireissulla appelsiinitimjamin, koska talven aikana entinen timjami oli menehtynyt. Appelsiinitimjami on hyvin pienilehtinen. Sen maku on täyteläisen tumma ja hienostunut ja vivahtaa makealle sitrukselle.  Hienon aromin vuoksi sitä kannattaa aina  kasvattaa, vaikka pienten lehtien vuoksi sadon määrä ei suureksi kasvakaan.

Hankin myös yhden marjapensaan, Vennyn eli viherherukan. Se on uutuuslajike, joka on kasvutavaltaan hyvin pysty ja tanakkaoksainen. Marjojen sanotaan olevan makeita, melko suuria, raikkaan happoisia ja ne sisältävät erittäin paljon C-vitamiinia. Pensas on satoisa ja sen marjat eivät varise heti kypsyttyään kuten Vertti -viherherukalla. Tuon pensaan vien mökille kasvamaan.

Illansuu ja ilta kuluikin taas töissä, tällä kertaa kotikäynneillä vihkikeskusteluissa. Kesä on vihkimisten aikaa!

Raamatun sana tänään: "Minä annan teille uuden käskyn: rakastakaa toisianne! Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toinen toistanne." (Johannes 13:34)