Taas tänään aivan hienon näköinen pakkaspäivä. Aurinko paistoi. Pihakoivut olivat todella hienon näköisiä valkoisessa puvussaan auringon kultaamina.

 Remonttihommiakin oli taas tänään. Kävimme myös hankkimassa tapetit ja maaleja ja kaikenlaista muuta remontissa tarvittavaa sälää. Olemme myös vaihtamassa suihkuhanaa ja siinäpä onkin tenkkapoo, kun meillä on oma kaivo ja vaikka kuinka hanaesite kertoo, että siinä on paineentasaaja, niin jostain kumman syystä ei tule kuin tiputtamalla vettä. Jos se on 38 asteista tai alle, ei tule, mutta jos kuumempaa, sitä tulee kyllä ja polttaa – säädöt eivät tunnu olevan vielä paikoillaan. Etsin netistä ohjeita ja onhan siellä, mutta kun ei tuntunut auttavan silti tai en osannut niitä oikein lukea. - Ja sitten vasta aikamme yritettyämme asennusta epätoivoisesti, huomasimme , että välineessä luki kahdessa paikkaa ej funktionsdugtig (ei toimintakunnossa). Koska olimme ostaneet näytekappaleen seinältä, saa nähdä, saammeko sen enää vaihdetuksi...

Vähän flunssainen olo.  Höyryhengitystäkin kokeilin: Mies laittoi eucalyptusöljyä kiehuvaan veteen ja laitoin pyyheliinan kattilan ja pään ylle ja sitten sitä eucalyptushöyryä hengittelin aikani pyyheliinan alla. Helpotti. Toivottavasti en saa nyt flunssaa, kun joulu tulee ja olisi vaikka kuinka paljon kaikenlaista tehtävää. Jumalanpalveluksen valmistaminen olisi nyt ensisijaista – saarnan teossa menee minulla aikaa ehkä enemmän kuin tarvitsikaan. Ja sunnuntaina on kastekin – ei sopisi olla flunssainen pienen lähellä. Paljon lämmintä juomista ehkä auttaa… villasukatkin ovat jalassa.