Maija Paavilainen kertoo kirjassaan Mummologiaa, että mummous on olemista, ei suorittamista. Jokainen saa olla mummo omalla tavallaan.

    

Mummous on mukavaa ja opettavaista...

Dino Satriano kertoo kirjassaan Eräs avioliitto, Suomi - Italia 2 - 1 huumorilla40-vuotisesta avioliitostaan suomalaisen naisen kanssa. Oli mukavaa lueskella tuota kirjaa ja saada tietää tuosta päiväkirjanomaisesta teoksesta, miten eri lähtökohdista olevat puolisot selviävät keskenään monista kultturieroista ja miten voi sopeutua toisen kulttuuriiin.

Tätä kirjaa Satriano ei tarvinnut, mutta aika monille meille siinä on muutama ajattelemisen aihe. Kai Vakkurin Ettei parisuhteemme murtuisi kertoo asioista, jotka voivat lujittaa parisuhdetta. Kai Vakkuri kehoittaa lukijoitaan lukemaan kirjaa saamnaikaisesti ja keskustelemaan sen teemoista ja pohtimaan omaa liittoaan niiden vinkkien kautta.

Tänään kävin taas kirjastossa ja hain jälleen muutaman kirjan, ei vain ajanvietteeksi, vaan myös elämäntaidoksi. Toki etsin tiettyjä muunlaisia teoksia, mutta ne olivat lainassa paraikaa. Joten seuraavalla kerralla ehkä onnistaa tai pitää käydä jossakin muussa kirjastossa... Kirjolapasohjeita kuitenkin löysin...