Pihalla on taas päästy hieman eteenpäin kasvien kanssa: Mies sai valmiiksi kukkapenkin, johon tulee perennoja. Tänä kesänä siinä on vielä mukana kesäkukkiakin: muun muassa astereita ja kääpiösamettikukkia.

Maustemaalla kasvit ovat kasvaneet jo isoiksi ja kuivattavaksi. Leikkasin minttua ja lipstikkaa tänään kuivuriin.

Kitkemistä ja kitkemistä riittää. Harso poistettiin osasta kasvimaata ja alla on myös vesiheinä innostunut kasvamaan. Peruna mullattin akkasahran avulla. Nyt on taas perunamaa siisti.

Tein pyöräretken pienen hienon miehen perheeseen. Pieni mies nukahti hetkeksi syliini keinussa – päivä oli alkanut hyvin aikaisin. Sain kotiin tuliaisina isojaloangervoa, jota mies istuttaa sopivaan paikkaan.

Hyttysiä on älyttömän paljon niin pihalla kuin puutarhassa, ja lämmintä on melkein 20 astetta. Satoi useaan otteeseen hieman tänään.

Nyt kirkossamme vietetään Helluntaista alkavaa viikkoa, joka puhuu Hengen synnyttämästä elämästä. Pyhän Hengen työ ei rajoittunut Jerusalemiin, vaan levisi koko maailmaan. Sanan ja Hengen vaikutus synnytti uskon Kristukseen ja loi uskovissa keskinäisen yhteyden. Seurakunta oppi käsittämään itsensä yhdeksi Jumalan kansaksi, Kristuksen ruumiiksi. - Olisimmepa me yhtä eikä riitelevää joukkoa!