Illalla nautimme ensimmäiset glögit tänä joulunalusaikana. Keitin glögimausteita vedessä, jossa oli 2 ruokalusikallista glögimausteseosta, jossa oli  kanelia, neilikkaa, pomeranssinkuorta ja inkivääriä sekä ruokalusikallinen hunajaa. Vettä oli siis 7 desiä ja lopuksi lisäsin sekaan 3 desiä mustaviinimarjamehua.

Liukasta on tänään ollut! Niinpä hain aamulla lapset autolla, jotta pääsin kotiin asti (tiemme oli hiekotettu vain puoleenväliin asti ja liukkain mäkiosuus oli hiekottamatta!). Teimme Missiokauppareissun: Veimme sukkia ja kirpparitavaraa ja ostimmekin sitten jotain: yhden kirjan ja punaiset kurahousut (ainoat koko putiikissa), jotka olivat jopa sopivat pikkusiskon ylle.

Joululauluja yrittelimme lauleskella. Lapset lauloivat autossakin koko matkan ajan jotakin mm. "Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella, namusia ripustettu ompi kuusen oksilla..." sekä "Kello löi jo viisi, lapset herätkää! Juhani ja LIisi, muuten matka jää...". Vähitellen alkaa joululaulurepertuaari laajeta...

Oli niin märkää ulkona, etteivät pienet siellä kauaa olleet, vaikka kuravaatteetkin päälle laitettiin. Tänään satoi vettä ja myöhemmin räntälunta. Sisällä oli kyllä vauhtia riittämiin. Lounaalla pienin istuu syöttötuolissa, joka on kiinni pöydässä ja kukaan pieni ei siitä aikaisemmin ole tullut pois ennen pikkusiskoa. Toki tämä vikkelä neitonen on jo kiivennyt  ennenkin sieltä ylös, vaikka tuolissa on turvavyökin, mutta tänään yllättäen hän liukui pois alakautta jalkareiästä!