Mummon akkunalla kukkii vielä vanha pelargonia, niin ja monta sellaista. Tosin pappa meillä hoitaa pelargoniat ja yleensä myös muut kukat paremmin kuin mummo ja niin ne ovatkin papan huolehdittavina. Ja komeitahan nuo monien vuosien vanhat pelargoniat ja verenpisarat ovat, eikös vain!
Jos taimet on istutettu uuteen multaan niin ne selviävät kuukauden ilman lisälannoitusta. Sen jälkeen niitä voi alkaa ravita puutarhan täyslannoitteella tai tavallisella sisäkukkien kukittavilla ravinteilla. Ensimmäiset kukkanuput on hyvä poistaa, jotta kasvit tuuhentuvat tarpeeksi!
Mies on tänään ollut kylämarkkinoilla ja minä olen kylvänyt kotona kasvimaalle persiljaa, sekä tavallista että Espanjasta viime syksynä ostetuista siemenistä.  Ensin kaivoin multaa pois, laitoin hevosenlantaa ja mullat päälle, kastelin ja kylvin. Laitoin sitten vielä harson kylvösten päälle suojaksi ja nopeuttaakseni kasvuunlähtöä.  Pääasiassa olen tänään valmistellut huomista äitienpäivän jumalanpalvelusta ja saarnaa rukouksesta, koska on rukoussunnuntai.