Silityspäivä. Ei kovin paljon miestä, mutta pyykkiä.  Toki sentään miestäkin, muttei silitysraudalla eikä silityslaudalla.
Mylly meni epäkuntoon perjantaina, mutta tänään taas se hyvin jauhaa leipää.  Siis takahammas halkesi, mutta tänään paikattiin. Heti aamulla menin hakemaan hammaslääkärinaikaa ja sainkin parin tunnin päähän mukavan, ystävällisen ja taitavan lääkärin hoitajineen. parikymmentä minuuttia ja vanhasta pala oli poissa ja uusi kaunis paikka tilalla.
Isäntä vietti koko illan kokouksessa. Pitkään siellä jahkattiin uuden johtokunnan valintaa. Yhdistyssäännöt ovat muuttuneet ja mm. johtokunta voi myöntää itselleen vastuuvapauden. Joka vuosi pitää vahvistaa jäsenluettelot ja johtokunta hyväksyy uudet jäsenet kerran vuoteen. Enää ei riitä, jos on perhejäsenyyden nimikkeellä, yhden tiedot, vaan kaikkien perheenjäsenten tiedot. Patentti- ja rekisterihallitus eli PRH sekä finrek.fi löytyy uudet yhdistyssäännöt. Yhdistyslaki muuttui 1.9.10 vastaamaan paremmin erimuotoisten yhdistysten tarpeita sekä nykyaikaisen kansalais- ja järjestötoiminnan vaatimuksia. Erityisesti pienten yhdistysten tarpeet otetaan laissa nykyistä paremmin huomioon.