Isänpäivä ja isänpäiväkakku valmistui tietysti myös. Tänä vuonna sen täytteeksi tuli omenahilloa ja päälle karpaloita ja tyrniä. Kakkupohjassa on 4 dl vehnäjauhoa, 2 dl sokeria, 1,5 tl soodaa, ¾ dl öljyä, 4 dl laktoositonta jogurttia ja 3 tl vaniljasokeria. Öljyä ohjeen mukaan piti olla myös kaksinkertainen annos kuten muita aineksiakin, mutta unohdin kaksinkertaistaa sen ja niin sitä on vain noin vähän suhteessa muuhun, mutta onneksi niin.  Kakkupohja paistui hyvin 175 asteessa noin 35 minuuttia, jolloin ei enää sukkapuikkoon tarttunut. Kosteahko, mutta kypsä! Kakun kuorrutin (2 dl) laktoosittomalla kermalla vaahdoksi, johon laitoin pari tl vaniljasokeria mausteeksi. Näin valmistui siis laktoositon ja munaton täytekakku.

Suomen lippu liehuu myös isänpäivän kunniaksi. Isänpäiväpullat on leivottu ja kahvit keitetty ja kahvia juotukin.
Jokasunnuntainen lentopallopeli odottaa. Sitten on päivän liikuntakin tehty. Tosin selleritkin kaivettiin maasta vasta tänään ja viiniköynnökselle kannettiin iso kasa lehtiä juurien päälle.

Sana tänään: ”Jeesus sanoo: "Jos te annatte toisille ihmisille anteeksi heidän rikkomuksensa, antaa myös taivaallinen Isänne teille anteeksi. Mutta jos te ette anna anteeksi toisille, ei Isännekään anna anteeksi teidän rikkomuksianne.(Matteus 6:14-15)