Sipulit on koottu kasvimaalta. Punasipulit ja keltasipulit ovat kuivumassa. Sipulit pitääkin säilyttää viileässä ja ilmavassa paikassa. Toki kasvimaalle jäivät vielä pillisipulit ja ruohosipuliakin. Ruohosipulia on kyllä leikattu kesän mittaan useampaan kertaan pakkaseen ja käytetty jatkuvasti.

Punasipulion keltasipulia voimakkaampi ja täyteläisempi maultaan. Keltasipuli on tunnetuin ja yleisimmin käytetty sipuli. Keltasipuleista käytetään ruoanlaittoon pääasiassa itse sipuli, mutta myös lehdet ovat syötäviä ja maukkaita. Sipuli sopii lähes ruokaan kuin ruokaan joko kypsennettynä tai raakana. Sipuli on terveellistä, sillä se sisältää C-vitamiinia ja sairauksia ehkäiseviä flavonoideja.  Flunssainen olo helpottuu kupillisella kuumaa sipulimaitoa!

Keltasipulit nostettiin kuivumaan katokseen.