Silitystä, silitystä ja vielä kerran silitystä – pyykinsilitystä nimittäin. Olen silittänyt housuja, puseroita, paitoja, T-paitoja, lasten lakanoita, tyynyliinoja, pyyheliinoja, pari hattua… Pyykit olivat kertyneet ajan kanssa ja nyt halusin siivota kodinhoitohuoneesta ne pois kuljeksimasta.

 
Luin kirjasta ”Pidetään rakkaus hengissä”, jonka on kirjoittanut Alf. B Svensson (Karas-Sana). ”Parisuhteen kestävyys riippuu paljolti siitä, keitä me olemme, millaiset ovat taustamme ja miten hyvin sovimme yhteen.” Kirjassa on myös David Gunnarssonin riemukas piirroskuvitus. Hyviä juttuja noissa kuvissa riittää: ”Jos alatte riidellä, kannattaa lähteä ulos kävelylle. Sitä minä olen kokeillut ja raitista ilmaa on riittänyt” tai ”Ostaa nyt kukkia vaimolle – ihan kuin laittaisi juustoa loukkuun, jossa on jo hiiri”. Kirjan kannessa on ”Miten ihmeessä joku ehtii olla uskoton, kun minä en ehdi olla edes uskollinen”.
 
Muutama eilen löydettyjä vielä kukkivia kehäkukkia!

Sana tälle päivälle: ”Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä.” (Room. 12:2)