Mies valmisti sienimunakasta. Pakastinta sulattaessa huomasimme siellä olevan vielä aika monta rasiallista paistettuja sieniä. Niinpä tänään hyödynnettiin kantarellipakkaus. Sulatetut paistetut kantarellit pannulla lämmitettiin ja mukaan kaadettiin seos, missä oli pari munaa ja reilusti kuivattua nokkosta. Suolaa oli jo paistamisvaiheessa laitettu kantarelleihin.

Postinhakureissulla katselin pihalla ympärilleni. Pupuset = rusakot ovat kierrelleet ahkerasti lumen peittämässä puutarhassa. Kuusiaita on paksun painavan lumikerroksen peittämä. Pakkasta tänään oli aamulla yli 25 astetta ja vielä päivällä parikymmentä.

Aurinko paistoi etupihallekin.

Kuuntelimme radiosta uutista siitä, että kalastusmaksu tullee myös eläkeläisille samanhintaisena kaikille. Maksu on eläkeläiselle aika korkea: 35 euroa, koska sen lisäksi tulee kalastusalueen maksut eli katiska- ja verkkomerkit ja kai oman alueen hoitomaksukin.

Eilen kävin ohikulkiessani leipomon myymälässä ja sain kaksi kassillista maukkaita leipiä, pääasiassa ruisleipää, kahdellatoista eurolla. Noita leipiä syömme taas pitkän aikaa pakasteesta.

Olen  valmistellut viikonlopun töitä: messua. Taas jotain hieman erilaista päiväohjelmaa.

Raamatun sana tänään: "Minä rakastan sinua, Herra, sinä olet minun voimani. Sinä päästit minut turvaan, sinä olet vuorilinnani." (Psalmi 18:2-3)