Saskatoonista eli marjatuomipihlajasta tein hillon. Keitin 2 dl vettä ja 3 dl riivittyä punaista viinimarjaa ja 7 dl saskatoonmarjoja, soseutin ne sauvasekoittimella ja lisäsin 2 dl hunajaa sekä 5 dl hillosokeria ja keitin hillosokeriohjeen mukaan. Purkit keitin kuumassa vedessä ja kannet myös ja huuhdoin molemmat vielä atamonilla. Neljä purkillista sain sitten valmista (makeaa) hilloa.

Eilen valmistin myös mustaherukkahyytelöä. Keitin mehun marjoista kattilassa, siivilöin sen hunajasiivilässä ja sain litran verran mehua, johon sitten kattilassa lisäsin kilon hillosokeria ja tein kun sokeri oli sulanut, niin noin 20 minuuttiia hiljalleen keitin sekoittamatta. Varmuuden vuoksi lopuksi vispasin vielä 2 tl punaista melatiinia ja 0,5 dl sokeria sekaan ja kiehautin 2 minuuttia. Purkitin pieniin purkkeihin ja aamulla huomasin, että oli hyytynyt hyvin.

Kasvihuoneessa tomaattien ohella kasvaa pitkää kurkkua.