Kesämökki on katsastettu. Siellä se mökkeröinen paikoillaan nökötti hangen keskellä. Kävelimme viimeiset metrit tieltä lumihangessa pihaan. Edellinen käynti oli tammikuussa, jolloin vielä pystyi hyvin ajamaan perille saakka autolla. Hiiret olivat vierailleet ja syöneet kaikki rotanmyrkyt niin saunalta, vajasta, huussista kuin mökin verannaltakin kaapin alta. Lisäsimme vielä uudet annokset astioihin. Pakkasta oli aamupäivällä 4 astetta niin ulkona kuin sisälläkin.  

1238084405_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Sauna mökillä

Merkitsimme kaadettavia puita punaisella nauhalla 11 kappaletta: 10 kuusta ja yhden männyn. Soitin näet eilen sähköyhtiöön ja kysyin, kaatavatko he puut, jotka ovat aivan sähkölinjan lähellä hankalasti itse kaadettavissa. Puunkaataja lupasi käydä katsomassa ja jos noin on, kaataa ilmaiseksi sellaiset puut.

Tänään samalla matkalla haimme myös neljä kappaletta seurakunnan miesten talkooryhmän tekemiä linnunpönttöjä, jotka on tarkoitettu pikkulinnuille kuten kirjosiepoille ja talitiaisille. Miehet myivät pönttöjä miestapahtuman kustannuksien peittämiseksi.