Aamupäivällä olivat pienet muutaman tunnin touhuamassa meillä. Olipa vauhtia, mutta myös rauhallisia hetkiä lukemisen ja palapelien kera. Pieni hieno mies sai krokotiilin valmiiksi ja pikkusisar sitten yritteli sitä saada myös kokoon.

Puhelin soi yhtenään ja sain useita työtarjouksia - monia oli sairastunut ja sijaista kaivattiin. Joitakin työtehtäviä lupailinkin, joten taas viikonloppuna on niin lauantaina kuin sunnuntainakin hommia ja sitä ennen on niihin valmisteluita.

Mies kylvi tänään kirsikkatomaatin, kääpiösamettikukan ja oppineiden kukan siemeniä. Nyt kylvökset ovat uunin päällä lämpimässä.

Illalla kävimme lähikaupungissa teatterissa urheiluseuramme veteraanien kera katsomassa Maria Jotunin Tohvelisankarin rouva -esityksen. Siinä komedia ja tragedia kietoutuivat yhteen vallanhimon, perinnön odottelun, rakkausseikkailujen ja tossun alla olevan miehen kera.

 Raamatun sana tänään: "Käänny puoleeni ja ole minulle armollinen, sillä minä olen yksin ja avuton. Lievitä sydämeni tuska, ota pois minun ahdistukseni." (Psalmi 25:16-17)