Isänpäivää on vietetty monin tavoin. Suomen lippu on liehumassa lipputangossa pihallamme. Lapsia perheineen on käynyt vierailulla, yhdet jopa kaksi kertaa. Yksi heistä koristelikin eilen tekemäni isänpäivänkakun pohjan.

 
Päällä on rahka-kermaseosta: Purkki laktoositonta vaahdotettu ja lisätty purkki laktoositonta rahkaa, hieman vaniljasokeria ja appelsiinimehua mauksi. Koristeina on pari kaktushedelmää ja suklaarouhetta sekä mantelilastuja.
 
Kolme ja puolivuotias lapsenlapsi osaa jo laskea ja kirjoittaa itse numeroitakin. Hän laski legovaunuja ja vähensi niitä ja teki myös pluslaskuja.
Seurakuntavaalien kaikille seurakunnille yhteinen vaalipäivä on isänpäivänä 14. marraskuuta. Valtaosassa seurakuntia voi äänestää myös seuraavana päivänä 15. marraskuuta eli huomenna.  Nyt vaalipäivinä äänestetään vain omassa kotiseurakunnassa, kun ennakkoon oli voinut äänestää minkä tahansa seurakunnan vaalipisteessä. Jokainen 14.11.2010 mennessä 16 vuotta täyttävä seurakunnan jäsen saa äänestää seurakuntavaaleissa. Konfirmaatio ei ole edellytys äänestämiselle. Äänestäjänä pääsee vaikuttamaan siinä seurakunnassa, jonka jäsenenä on ollut 15.8.2010. Vain äänestämällä voit konkreettisella tavalla vaikuttaa asioiden kulkuun kirkossa!
 
Kävimme tänään äänestämässä omassa seurakunnassamme.