Sain auton huollosta katsastettuna. Vaikka se korjaus maksoikin maltaita, mutta onhan nyt oma ehjä kunnossa oleva auto taas käyttöön. Kaupungista tullessa ukkosti ja satoi rankasti vettä.

Sain hienot eli tarpeelliset käyntikortitkin kaupunkimatkan aikana kotiin tuotuina. Kyllä nyt taas kelpaa jonkin aikaa jakaa tärkeitä tietojakin.
 
Mies on purkanut uunin eli takan. Siinä onkin hommaa, kun hänen piti painavia osia kantaa ulos lavalle. Nyt olisi vanha hyvä ehjä takka myytävänä kohtuuhintaan ohjeineen, jos joku tarvitsisi. Mies sen aikanaan itse kokosikin. Me tarvitsemme uuden isomman ja valkean! Tuo entinen oli vuolukivenharmaa Tulikiven takka.
 
Pieni hieno mies käväisi isänsä kanssa. Tulipa taas tutkittua kauhakuormaajia niin sisällä kuin katseltua luonnossakin ja silmäiltyä iso joukko kuvakirjoja.
 
Keitin mustikkamarmeladia: kuusi litraa mustikoita, 1 desi vettä, 1,5 kg sokeria ja lopuksi pieneen erään sokeria sekoitettuna 5 teelusikallista Melatinia. Onneksi on isoja kattiloita. Tuli ihan hyvää ”tönkköä” marmeladia, mikä oli tarkoituskin. Keitin purkit ja kannet sekä huuhdoin ne Atamonilla.  Yksitoista purkillista mustikkamarmeladia aloitti tämän kesän hillokauden.

Sana tälle päivälle: "Mutta kun Jumalan, meidän pelastajamme,
hyvyys ja rakkaus ihmisiä kohtaan tuli näkyviin,
hän pelasti meidät, ei meidän hurskaiden
tekojemme tähden, vaan pelkästä armosta.
Hän pelasti meidät pesemällä meidät puhtaiksi,
niin että synnyimme uudesti
ja Pyhä Henki uudisti meidät." (Tiitus 3:4-5)