Tämä päivä olikin mökkipäivä. Koko päivänä ei satanut vettä lainkaan eikä tuullut. Lämmintäkin oli sopivasti viisi kuusi astetta. Mökille mennessä näimme viisi kaurista juoksemassa lähipellon reunassa. Sienimetsässä samoilimme ja saimme pari ämpärillistä suppilovahveroita. Uusia pieniä alkuja on edelleen tulossa.

 
Mökillä haravoimme ja mies rakensi kompostikehikon, jonne saimme laitettua lehtiä kompostoitumaan. Mies kerkisi sahata hieman puitakin. Minä puolestani leivoin sen obligatorisen kuukauden pizzan (miehen toive on, että pizza kerran kuussa!).  Yllättävää mielestäni oli, että raparperikin oli alkanut työntää uutta vartta/lehteä. Harmi, kun kerkisin haravoida sen ennen kuin tajusin, että raparperin voisi kuvatakin.

Makkaranpaistoa kaminassa. Vaikka emme mökillä tänään saunoneetkaan, piti siellä kuitenkin saunamakkarat syödä.

 
Miehen bravuuri on erilaisten salaattien valmistaminen. Marraskuun salaattia oli tämän illan iltapalaksi. Puoli litraa mustikoita, 1 iso banaani kuutioina, 2 - 3 omenaa (vielä omia!) kuutioina, 0,5 dl puolukkamehua ja 1 rkl hunajaa sekoitetaan keskenään. Annos on neljälle.