Tein kookos-kurpitsakeiton. Koska ei ollut sulatejuustoa kotosalla, niin käytin sen tilalla kookosmaitoa. Kattilaan laitoin 1 rkl rypsiöljyä, 1 valkosipulinkynnen hienonnettuna, 1 punaisen chilipalon siemenet poistettuina ja pieninä renkaina ja kuullotin ne. Lisäsin noin4 dl vettä, 1 kanaliemikuution ja 1 litran verran kuorittua suikaloitua talvikurpitsaa. Keitin kurpitsan kypsäksi, soseutin sauvasekoittimella ja maustoin lisäämällä ½ tl jeeraa eli juustokuminaa, ½ tl inkiväärijauhetta sekä ½ tl muskottipähkinäjauhetta. Lopuksi laitoin 1 prk (4 dl) kookosmaitoa ja1 rkl sitruunamehua. Chili maistui hyvin, muttei liiaksi. Keitosta tuli hyvänmakuista eikä suolaa tarvinnut lisätä.

Eilisen kurpitsaleivänjuuren leivoin kolmeksi vuokaleiväksi ja pellilliseksi sämpylöitä. Leipätaikinaan laitoin litran verran soseutettua raakaa kurpitsaa, litran vettä, pari desiä ruisjauhoja, 2 tl suolaa, 2 pussia kuivahiivaa, ruokalusikallisen hunajaa ja vehnäjauhoja niin paljon, että tuli löysä taikina. Yön yli taikina oli kylmällä verannalla muhimassa ja mokoma nousi kuitenkin yli taikinakulhonkin. Tänään taikinaa vaivatessa lisäsin siihen vielä reilusti vehnäjauhoja ja nostatin leivät kunnolla ennen niiden paistamista.
 
 
Sämpylöitä jo söimmekin keiton kanssa.
 
 
 Vuokaleipiä paistoin matalassa lämpötilassa tunnin verran samoihin aikoihin, kun keittokin valmistui.
 
Päivän sana:"Jeesus sanoi:"Taivasten valtakuntaa voi verrata kuninkaaseen, joka valmisti häät pojalleen. Hän lähetti palvelijoitaan kutsumaan häävieraita, mutta kutsun saaneet eivät tahtoneet tulla." (Matteus 22:1-3)
 
”Kirkasta, Herra Jumala,
sanasi maailmalle.
Rauhan ja riemun virtoja
puhkaise kaikkialle.
Herätä kaikki kansat maan,
ne saata Hengen hallintaan
Kristuksen armon alle,
Kristuksen armon alle.”
(Virsi 419:3)