Mustavalkomaanantain # 58 aiheena on LIIKE.

Messun päätös Santiago de Compostelan katedraalissa oli erikoinen. Mahtavan urkumusiikin  soidessa sytytettiin noin 150 cm korkuinen suitsutusastia ja annettiin sille heiluriliike, jota  kiihdytettiin koko ajan niin, että monikymmenmetrisen köyden päässä riippuva astia lähes osui korkeaan holvikattoon, kun kuusi rotevaa miestä nuoran toisessa päässä antoivat astialle vauhtia. Kuvassa suuri suitsutusastia heijaa pitkän käytävän yllä. Pappien edessä kuusi miestä toimittaa suitsutusta maailman suurimmalla suitsuttimella, joka liikkuu valtavassa kaaressa kupolista roikkuvan köytensä varassa.

Jokapäiväinen pyhiinvaeltajien messu Santiago de Compostelan katedraalissa,  Espanjan suurimmassa kirkossa, kokoaa valtavan kirkon täyteen kansaa. Neljätoista pappia jakaa ehtoollista, kaunisääninen nunna johtaa veisuuta, urut pauhaavat ja sunnuntaisin ja toisinaan muulloinkin suuri suitsutusastia on käytössä.

Entisaikaan pyhiinvaeltajat tulivat niin haisevina ja likaisina vaellukseltaan katedraaliin, pyhiinvaeltajat olivat majoittuneet perille saavuttuaan kirkkoon ja haju oli kamala ja siksi suitsutettiin hyvän tuoksuista suitsuketta, jotta siellä pystyi kunnolla hengittämään.