Mies siivosi pelargonioita ja verenpisaroita. Kasvit, jotka on viety talvehtimaan viileisiin kellaritiloihin, vaativat tarkkailua myös lepoaikana. Tänään niistä poistettiin kuivuneet lehdet ja ne leikattiin hiukan jo valmiiksi kevättä varten lyhyemmiksi ja kasteltiin varovasti. Nyt ne voivat taas muutaman viikon olla talvilevolla.

Mies on muutenkin putsannut ja siivonnut varastoja ja järjestellyt tavaroita. Tietysti on tullut löytöjä, mutta osa on mennyt myös roskikseen tai palamaan.
 
Illalla mies innostui vielä tekemään lihapullia. Hän kehitti hyvän munattoman lihapullareseptin: 800 g jauhelihaa, 1,5 dl korppujauhoja, 3 dl vettä, 2 rkl maizenaa, 1 rkl laktoositonta maitojauhetta, 2 rkl jauhelihamaustetta ja 2 rkl kuivattua minttua sekä pieni tilkka ruokaöljyä, ettei tartu käsiin niin paljoa pullia pyöritellessä. Suolaa ei lisätty lainkaan. Annoksesta tuli noin sata pientä lihapullaa. Pullat paistettiin uunissa pellillä leivinpaperin päällä 15 minuuttia, 200 astetta.
Oli taas työpäivä, vaikka flunssa ei meinaa ottaa hellittääkseen.  Kuumaa viinimarjamehua hunajalla höystettynä on kulunut reippaasti edelleen.
 
Olen löhöillyt ja löhöillessäni luin Inkeri Halson kirjoittaman Tarhurin polku -muistelmateoksen, jonka sain häneltä joku aika sitten. Hän kertoi elämänpolustaan. Inkeri Halso on puutarhuri. Hän kirjoittanut monta omakustanteista kirjaa yrteistä ja muista kasveista sekä toisia sukunsa elämästä ja matkoistaan lähetysmaille.